Ajándékutalvány

Ha nem tudod mivel lepd meg szerettedet (vagy magadat 😉 ) és szeretnéd a megajándékozottra bízni a választást, akkor ez a legjobb módja 🙂 

Megjegyzésbe tudsz írni egy kis üzenetet, ebből lesz majd az ő személyes kupon kódja 🙂 ( pl: ALEGJOBBTESTVERNEK, UDVAKLUBBAN, BOLDOGKARACSONYT, stb ) 

Az ajándékutalvány 1 éven belül bármely, a webshopban található termékkategóriára felhasználható. Az utalvány értékét egy alkalommal lehet levásárolni, vissza nem jár belőle összeg. Az utalvány hátoldalán szereplő egyedi kuponkóddal lehet érvényesíteni a kedvezményt. 

Ha elektronikus formában kéred az utalványt akkor a „Személyes átvétel” opciót válaszd szállításnál kérlek, és a számlázáskor megadott e-mail címre küldöm el. 

5000 Ft30000 Ft

GYIK

Minden egyedi megrendelésnél 30 nap az elkészülési határidő az utalás beérkezését követően.

Az Anyagok fülön belül találhatók az elérhető minták anyagtípusonként csoportosítva.

Az info@anyacuka.com mail címen keress nyugodtan, írd meg milyen jellegű mintát keresel (állat, jármű, színvilág) és küldök pár alternatívát azok közül az anyagok közül amiket be tudok szerezni.

A megrendelés leadásánál a megjegyzés rovatba tudod beírni, vagy ha ez nem történik meg akkor mindenképp keresni foglak, hogy egyeztessünk 😊

Megjegyzés rovatba tudod beírni a minta sorszámát (ha megnyitod a képet, alul kiírja a számot )

Természetesen igen! Nagyon szeretem az új kihívásokat, ötletelni egy- egy új terméken, úgyhogy ha ilyen terved van, keress bizalommal ( info@anyacuka.com címen) és megbeszéljük mit szeretnél 😊

A „Készleten” lévő termékeket megrendelés után, az utalás beérkezését követő munkanapon tudom feladni.

Ilyen esetben keress az elérhetőségeim valamelyikén és megbeszéljük, hogy a közben méretet milyen feltételekkel tudom elkészíteni, pontosan mekkora is lenne az ideális nektek.