Anyacuka Babaköszöntő box

Az Anyacuka babaköszöntő box tökéletes ajándék ha valami praktikusat, szépet, és hosszan használható ajándékot keresünk.

Tartalma: 

  • 70*90 cm-es babatakaró, egyik oldala mintás pamutvászon, a másik pedig egyszínű duplagéz. 100% pamutból készült, jól szellőző takaró. 
  • 40*60 cm-es textil pelus, szintén 100% pamutból készült, a takaróval harmonizáló anyag. 
  • Vízhatlan nyálkendő. A két pamutréteg között vízhatlan anyag gondoskodik arról, hogy fogzáskor a fokozott nyáltermelés ellenére se ázzon át a kendő.
  • Sópárna. Szárított levendulával és parajdi sóval töltött sópárna, levehető huzattal. Melegíteni (50 celsius fokon fél órán át )és hűteni is lehet. 
  • Cumilánc, amiree nem csak cumit, hanem játékokat is lehet akasztani, és rögzíteni a babakocsihoz, hogy biztos ne hagyjuk el 🙂

Az ár a fenti termékegyüttesre vonatkozik, magában foglalja a díszcsomagolást is.

25000 Ft27000 Ft

GYIK

Minden egyedi megrendelésnél 30 nap az elkészülési határidő az utalás beérkezését követően.

Az Anyagok fülön belül találhatók az elérhető minták anyagtípusonként csoportosítva.

Az info@anyacuka.com mail címen keress nyugodtan, írd meg milyen jellegű mintát keresel (állat, jármű, színvilág) és küldök pár alternatívát azok közül az anyagok közül amiket be tudok szerezni.

A megrendelés leadásánál a megjegyzés rovatba tudod beírni, vagy ha ez nem történik meg akkor mindenképp keresni foglak, hogy egyeztessünk 😊

Megjegyzés rovatba tudod beírni a minta sorszámát (ha megnyitod a képet, alul kiírja a számot )

Természetesen igen! Nagyon szeretem az új kihívásokat, ötletelni egy- egy új terméken, úgyhogy ha ilyen terved van, keress bizalommal ( info@anyacuka.com címen) és megbeszéljük mit szeretnél 😊

A „Készleten” lévő termékeket megrendelés után, az utalás beérkezését követő munkanapon tudom feladni.

Ilyen esetben keress az elérhetőségeim valamelyikén és megbeszéljük, hogy a közben méretet milyen feltételekkel tudom elkészíteni, pontosan mekkora is lenne az ideális nektek.