Anyacuka előke és alátét

Az Anyacuka előke és alátét is teljes mértékben vízhatlan anyagokból készült. Ez nagy segítség akkor, mikor csemeténk elindul az önállósodás útján, és minden kanál fele a ruháján landol(NA!). Az előke alján belülről tépőzár található, amivel rögzíteni tudjuk evés közben az etetőszékhez az anyagot. Így semmi nem tud lepotyogni, és nem lesz a nadrág sem koszos, nem borul rá a kakaó, és nem ül bele a mellépottyant rizsszemekbe sem. Arról nem is beszélve, hogy a padló nem lesz tele ételdarabokkal az étkezés végére. Ha pedig az oldalról lehulló/kiboruló/lefröccsenő darabkákat is szeretnénk utána gyorsan összetakarítani, akkor az alátétet használva, azt elég egy nedves szivaccsal áttörölni ha mindenki jóllakott. 

Az előkéhez tartozik fekete/fehér színben kérhető öntapadós tépőzár szalag is amit az etetőszékre lehet felragasztani, ehhez lehet majd rögzíteni.

Az alátét 95*95 cm kiterítve, összehajtva rendkívül kis helyet foglal, egy gumipánttal összefogható, és utazáshoz, vendégségbe, étterembe is elvihető. 

8000 Ft16000 Ft

GYIK

Minden egyedi megrendelésnél 30 nap az elkészülési határidő az utalás beérkezését követően.

Az Anyagok fülön belül találhatók az elérhető minták anyagtípusonként csoportosítva.

Az info@anyacuka.com mail címen keress nyugodtan, írd meg milyen jellegű mintát keresel (állat, jármű, színvilág) és küldök pár alternatívát azok közül az anyagok közül amiket be tudok szerezni.

A megrendelés leadásánál a megjegyzés rovatba tudod beírni, vagy ha ez nem történik meg akkor mindenképp keresni foglak, hogy egyeztessünk 😊

Megjegyzés rovatba tudod beírni a minta sorszámát (ha megnyitod a képet, alul kiírja a számot )

Természetesen igen! Nagyon szeretem az új kihívásokat, ötletelni egy- egy új terméken, úgyhogy ha ilyen terved van, keress bizalommal ( info@anyacuka.com címen) és megbeszéljük mit szeretnél 😊

A „Készleten” lévő termékeket megrendelés után, az utalás beérkezését követő munkanapon tudom feladni.

Ilyen esetben keress az elérhetőségeim valamelyikén és megbeszéljük, hogy a közben méretet milyen feltételekkel tudom elkészíteni, pontosan mekkora is lenne az ideális nektek.