Anyacuka kismama párna

Az Anyacuka kismamapárnának rugalmas pamutanyagból készült a huzata, egy kis zsebbel az oldalán, hogy zsebkendőt, cumisüveget, vagy olyan apróságot lehessen beletenni amire szükség van gyermekünk táplálása közben. 

A töltete antiallergén, hangtalan szilikongolyó, a komfortos pillanatokért. A belső huzat teljesen vízhatlan PUL anyagból készült, hogy az esetleges balesetek után elég legyen a külső huzatot kimosni. A belső PUL-t pedig egy nedves ruhadarabbal letörölni, ez nem igényel mosást.

16000 Ft18000 Ft

GYIK

Minden egyedi megrendelésnél 30 nap az elkészülési határidő az utalás beérkezését követően.

Az Anyagok fülön belül találhatók az elérhető minták anyagtípusonként csoportosítva.

Az info@anyacuka.com mail címen keress nyugodtan, írd meg milyen jellegű mintát keresel (állat, jármű, színvilág) és küldök pár alternatívát azok közül az anyagok közül amiket be tudok szerezni.

A megrendelés leadásánál a megjegyzés rovatba tudod beírni, vagy ha ez nem történik meg akkor mindenképp keresni foglak, hogy egyeztessünk 😊

Megjegyzés rovatba tudod beírni a minta sorszámát (ha megnyitod a képet, alul kiírja a számot )

Természetesen igen! Nagyon szeretem az új kihívásokat, ötletelni egy- egy új terméken, úgyhogy ha ilyen terved van, keress bizalommal ( info@anyacuka.com címen) és megbeszéljük mit szeretnél 😊

A „Készleten” lévő termékeket megrendelés után, az utalás beérkezését követő munkanapon tudom feladni.

Ilyen esetben keress az elérhetőségeim valamelyikén és megbeszéljük, hogy a közben méretet milyen feltételekkel tudom elkészíteni, pontosan mekkora is lenne az ideális nektek.