Anyacuka óvodai szett

Ez az a szett amire minden óvodába induló gyermeknek szüksége lehet. 100% pamutvászonból készült ovis zsák  a váltóruháknak, két kis zsebbel az elején az apróságoknak. Ugyanezekből az anyagokból passzoló tornazsákot is tartalmaz a csomag. Tartozik hozzá 2 db kis törölköző is. Ezek mellett egy 140*90-es méretű pamutvászon+minky kombinációjú, pihepuha takarót, és hozzá illő 30*40-es méretű kispárnát, hogy teljes legyen az összkép. 

Külön rendelhető hozzá vízhatlan derékalj és óvodai táska is a holmik hazaviteléhez 🙂

Ennél a terméknél végtelen sokféle összeállítás létezik, a választott anyagokat megjegyzésbe kérem beírni majd 🙂

25000 Ft33000 Ft

GYIK

Minden egyedi megrendelésnél 30 nap az elkészülési határidő az utalás beérkezését követően.

Az Anyagok fülön belül találhatók az elérhető minták anyagtípusonként csoportosítva.

Az info@anyacuka.com mail címen keress nyugodtan, írd meg milyen jellegű mintát keresel (állat, jármű, színvilág) és küldök pár alternatívát azok közül az anyagok közül amiket be tudok szerezni.

A megrendelés leadásánál a megjegyzés rovatba tudod beírni, vagy ha ez nem történik meg akkor mindenképp keresni foglak, hogy egyeztessünk 😊

Megjegyzés rovatba tudod beírni a minta sorszámát (ha megnyitod a képet, alul kiírja a számot )

Természetesen igen! Nagyon szeretem az új kihívásokat, ötletelni egy- egy új terméken, úgyhogy ha ilyen terved van, keress bizalommal ( info@anyacuka.com címen) és megbeszéljük mit szeretnél 😊

A „Készleten” lévő termékeket megrendelés után, az utalás beérkezését követő munkanapon tudom feladni.

Ilyen esetben keress az elérhetőségeim valamelyikén és megbeszéljük, hogy a közben méretet milyen feltételekkel tudom elkészíteni, pontosan mekkora is lenne az ideális nektek.